Grootte lettertype

  • K
  • M
  • L

Bestanden overzetten van andere apparaten

Nikon Transfer 2 kan worden gebruikt voor het overzetten van afbeeldingen of video vanaf een geheugenkaart die in een kaartlezer of kaartsleuf is geplaatst.
Windows
Er wordt mogelijk een Windows-dialoogvenster [Automatisch afspelen] weergegeven wanneer de computer de geheugenkaart detecteert. Selecteer [Bestand importeren met Nikon Transfer 2] en klik op [OK].
Cd's en dvd's
Nikon Transfer 2 kan niet worden gebruikt voor het overzetten van bestanden vanaf cd's, dvd's of harde schijven. Kopieer de bestanden rechtstreeks of gebruik de overdrachtprogramma's die geleverd zijn bij het besturingssysteem van de computer.

Een kaartlezer gebruiken

Om bestanden over te zetten met een kaartlezer, verwijdert u de geheugenkaart uit de camera, plaatst u deze in de kaartlezer en sluit u de kaartlezer aan op de computer. Voor meer informatie zie de bij de kaartlezer geleverde documentatie.
Wanneer een kaartlezer met een geheugenkaart wordt aangesloten, start Nikon Transfer 2 automatisch en worden de miniaturen weergegeven van de foto's en films die opgeslagen zijn op de geheugenkaart.
Als Nikon Transfer 2 niet automatisch start
Raadpleeg “Problemen oplossen”.

Een pc-kaartsleuf gebruiken

Haal de geheugenkaart uit de camera en voer een van de volgende procedures uit om de geheugenkaart te verbinden met uw computer.
  • Plaats de geheugenkaart rechtstreeks in de geheugenkaartsleuf van uw computer.
  • Plaats de geheugenkaart in een pc-kaartadapter en steek de adapter in de overeenkomstige sleuf op de computer.  
Voor meer informatie zie de bij de computer geleverde documentatie. In sommige systeemomgevingen kan het nodig zijn om software te installeren, de kaart te registreren of instellingen te wijzigen van het besturingssysteem wanneer de adapter in de kaartsleuf is geplaatst. Voor meer informatie zie de handleiding van het besturingssysteem.
Wanneer de geheugenkaart of de pc-kaartadapter met de geheugenkaart in de sleuf van de computer wordt gestoken, wordt Nikon Transfer 2 automatisch gestart en worden de foto's en films op de geheugenkaart weergegeven als miniaturen.
Als Nikon Transfer 2 niet automatisch start
Raadpleeg “Problemen oplossen”.