Grootte lettertype

 • K
 • M
 • L

Een stop motion-film creëren

U kunt een stop motion-film maken die op een animatie met een bladerboek lijkt, door een reeks foto's die continu met een digitale camera werden gemaakt, in het Storyboard te schikken en de overgangsstijl in te stellen op [Stop-motion].
 1. Registreer de te gebruiken beeldbestanden in het Storyboard.
 1. Selecteer [Stop-motion] voor de overgangsstijl.
  U kunt [Beeldinterval:] instellen op [0,1 sec.], [0,2 sec.] of [0,5 sec.].
  Wanneer [Beeldinterval:] ingesteld is op [0,1 sec.] of [0,2 sec.], is het mogelijk dat in bepaalde besturingsomgevingen de overgang van beelden tijdens de voorbeeldweergave niet goed is.
  Verklein in dat geval het venster in de voorbeeldzone.    
  Dit heeft geen invloed op de uitgevoerde film (de overgang van de beelden is correct in de uitgevoerde film).
 1. Bewerk de bronnen.
  U kunt begin-, eind- en berichtclips toevoegen of het tabblad [Sfeer/duur] selecteren om achtergrondmuziek te registreren.
 1. Klik op [ Film exporteren].
Afspelen van achtergrondmuziek
Als de overgangsstijl is ingesteld op [Stop-motion] en als [Duur:] is ingesteld op [Duur van foto's automatisch aanpassen aan achtergrondmuziek] in het tabblad [Sfeer/duur], wordt [Aantal herhalingen:] automatisch ingesteld voor de gemaakte film op basis van de afspeelduur van de achtergrondmuziek. Wanneer [Aantal herhalingen:] echter is ingesteld op meer dan 30 voor de gemaakte film, verschijnt een foutmelding, de instelling gaat naar [Normaal] en [Duur van foto's automatisch aanpassen aan achtergrondmuziek] is niet beschikbaar.