Grootte lettertype

 • K
 • M
 • L

Aanmelden bij webservices (verificatie)

ViewNX-i ondersteunt NIKON IMAGE SPACE als de webservice. Wanneer de werkruimte wordt gewijzigd in [Web], wordt NIKON IMAGE SPACE automatisch weergegeven op het palet [Navigatie]. Klik op de knop [Gebruikersverificatie] om aan te melden bij de webservice (verificatie).‎
 1. Klik op [Web] om de werkruimte te wijzigen.
 1. Klik op [Gebruikersverificatie].
  Het venster [Webservice] van [Voorkeuren] wordt weergegeven.
 1. Klik op [Inloggen]/[Verifiëren].
  Als u geen ID voor NIKON IMAGE SPACE heeft, klikt u op [NIKON IMAGE SPACE] en volgt u de instructies om de ID te verkrijgen. Als u een ID heeft, voert u [E-mailadres:] en [Wachtwoord:] in en klikt u op [Inloggen].
Over NIKON IMAGE SPACE
NIKON IMAGE SPACE is een online-albumdienst van Nikon, waar klanten hun beeld-/filmbestanden kunnen bewaren en beheren.
De service wordt aangeboden aan klanten die gebruik maken van Nikon digitale camera's.
Voor meer informatie over NIKON IMAGE SPACE raadpleegt u de website van NIKON IMAGE SPACE.
Als u aangemeld bent (geauthenticeerd)
Albums op elke webservice worden weergegeven onder elke webservicenaam op het palet [Navigatie]. Wanneer u een album selecteert, worden de miniaturen van de naar het album geüploade beelden weergegeven in de beeldweergavezone.
Reacties en commentaar op de beelden die op de webservice werden gepost, worden om de 5 minuten bijgewerkt; de bijgewerkte informatie wordt weergegeven op het palet [Aanpassingen/Metagegevens]. Zelfs wanneer u omschakelt naar [Bladeren], wordt u op de hoogte gebracht van eventuele updates.
Als u [Wachtwoord opslaan] heeft geactiveerd wanneer u voordien was aangemeld bij een webservice en de aanmeldstatus heeft behouden, wordt u automatisch aangemeld na het sluiten van ViewNX-i en het opnieuw opstarten van de computer.
Afmelden (deauthenticatie)
Om u af te melden bij de webservice (deauthenticatie), klikt u op [Gebruikersverificatie] en vervolgens op [Uitloggen]/[Koppeling verwijderen].
Alleen de naam van de webservice wordt weergegeven op het palet [Navigatie]. Bijgewerkte informatie wordt niet verkregen.
Opmerkingen
 • Hiervoor is een internetomgeving vereist.
 • De bestandsformaten die kunnen worden geüpload, zijn JPEG (RGB-modus), RAW (NEF, NRW), TIFF (niet-gecomprimeerde TIFF, of TIFF gecomprimeerd met LZW), MPO (3D-indeling), MOV, MP4, AVI, 'Bewegingssnapshot' beeldbestanden en beeldbestanden met spraakmemo.
 • Wanneer filmbestanden die opgeslagen zijn in NIKON IMAGE SPACE, worden weergegeven in het ViewNX-i-venster, wordt het eerste beeld van elke film weergegeven als een stilstaand beeld.
 • U heeft uw eigen account nodig om NIKON IMAGE SPACE te gebruiken. De registratie gebeurt op de website van NIKON IMAGE SPACE. Voor meer informatie over de talen die door NIKON IMAGE SPACE worden ondersteund en over de landen/regio's waar u uw account kunt registreren, raadpleegt u de volgende website.