SnapBridge Help

Kies een besturingssysteem. Weergaven en bewerkingen kunnen variëren afhankelijk van het type apparaat waarop SnapBridge is geïnstalleerd.

U kunt op elk gewenst moment uw besturingssysteem selecteren in de online helpfunctie door op de knop bovenaan elke pagina te klikken.

Camera- en smartapparaatschermen kunnen verschillen afhankelijk van het type apparaat dat wordt gebruikt.

Belangrijk: Gebruik altijd de meest recente versies van de camerafirmware en SnapBridge-app.

Als u een van de volgende zaken opmerkt, zelfs nadat de app naar de meest recente versie is geüpdatet, moet de app nog steeds de nieuwste gegevens downloaden:

U kunt deze problemen oplossen door de app af te sluiten om te controleren of de app niet actief is op de achtergrond (zie hier als u een iOS-apparaat gebruikt; gebruikers van Android-apparaten dienen de documentatie te raadplegen die is meegeleverd met het apparaat omdat de procedure van model tot model kan verschillen) en start vervolgens opnieuw de app terwijl het apparaat met het internet is verbonden.

Als er wanneer SnapBridge wordt gestart een bericht wordt weergegeven waarin u wordt gevraagd een licentieovereenkomst te accepteren, lees dan de overeenkomst goed door en ga alleen verder als u bereid bent om hem te accepteren.

Mogelijk kunt u ook plezier beleven aan de hieronder vermelde gerelateerde websites.

NIKON IMAGE SPACE