Nikon

Functies van de Wireless Mobile Utility in de SnapBridge-app

De SnapBridge-app biedt functies die vergelijkbaar zijn met veel (maar niet allemaal) van de functies die beschikbaar zijn in de Wireless Mobile Utility (WMU). Deze paragraaf beschrijft de SnapBridge-functies die bekend zullen zijn voor gebruikers van de WMU.

Functies niet beschikbaar in de SnapBridge-app

De volgende WMU-functies zijn niet beschikbaar in de SnapBridge-app:

  • Gebruik van WPS-knoppen voor verbinding tussen de camera en het smartapparaat.
  • Gebruik van NFC voor verbinding tussen de camera en het smartapparaat.
  • Taalselectie (de taalkeuze wordt in plaats daarvan gemaakt via de instellingen van het smartapparaat).

Afstand bediende fotografie

De WMU

In de WMU wordt afstand bediende fotografie uitgevoerd met behulp van [Neem foto's] in het homescherm.

De SnapBridge-app

Gebruik in de SnapBridge-app [Afstand bediende fotografie] in het tabblad .

Foto’s downloaden op het moment dat ze worden gemaakt

De WMU

In de WMU is de eerste stap te tikken op [Neem foto's] in het homescherm en vervolgens te tikken op in livebeeld om de fotoregistratie-stand te selecteren; foto's gemaakt met de camera terwijl deze optie is geselecteerd, worden automatisch naar het smartapparaat gedownload.

De SnapBridge-app

Foto's gemaakt met de camera terwijl [Automatisch downloaden (Wi-Fi)] is ingeschakeld onder [Instellingen] in het tabblad van de SnapBridge-app worden automatisch naar het smartapparaat gedownload.

Foto's bekijken

De foto's op de geheugenkaart van de camera bekijken

De WMU

In de WMU kunnen de foto's op de geheugenkaart van de camera worden bekeken door op [Bekijk foto's] in het homescherm te tikken en [Foto's op camera] te selecteren.

De SnapBridge-app

In de SnapBridge-app kunnen de foto's op de geheugenkaart van de camera worden bekeken met [Foto’s downloaden] in het tabblad .

Gedownloade foto’s bekijken

De WMU

In de WMU kunnen foto's die van de camera zijn gedownload worden bekeken door op [Bekijk foto's] in het homescherm te tikken en [Foto's op smartapparaat] te selecteren.

De SnapBridge-app

In de SnapBridge-app kunnen foto's die van de camera zijn gedownload worden bekeken door op te tikken.

Gerelateerde links

Bestaande foto's downloaden

De WMU

In de WMU kunt u foto's kiezen om te downloaden nadat u op [Bekijk foto's] in het homescherm hebt getikt en [Foto's op camera] hebt geselecteerd om de foto's op de geheugenkaart van de camera te bekijken.

De SnapBridge-app

In de SnapBridge-app kunt u foto's kiezen om te downloaden nadat u op [Foto’s downloaden] hebt getikt in het tabblad om de foto's op de geheugenkaart van de camera te bekijken.

Foto's delen

De WMU

In de WMU kunnen foto's worden bekeken en gedeeld op sociale media en via e-mail door op [Bekijk foto's] te tikken in het homescherm en [Foto’s op smartapparaat] te selecteren. U kunt ook meerdere foto's selecteren om te delen.

De SnapBridge-app

In de SnapBridge-app kunt u foto's kiezen om te delen via e-mail of sociale media in het tabblad . U kunt ook meerdere foto's selecteren om te delen.

Gerelateerde links

Instellingen aanpassen

De WMU

In de WMU kunnen de instellingen van de app en de draadloze mobiele adapter (WMA) worden geopend door te tikken op het pictogram in het homescherm.

De SnapBridge-app

In de SnapBridge-app kunnen de instellingen van de app en de draadloze mobiele adapter (WMA) worden geopend via [Instellingen] in het tabblad .

Deze functie is niet beschikbaar in de iOS-versie.