Nikon

Nederlands

Select language

Software

SnapBridge Help

Help

De SnapBridge-helpfunctie gebruiken

Kies een besturingssysteem. Weergaven en bewerkingen kunnen variëren afhankelijk van het type apparaat waarop SnapBridge is geïnstalleerd.

U kunt op elk gewenst moment uw besturingssysteem selecteren in de online helpfunctie door op de knop bovenaan elke pagina te klikken.

Camera- en smartapparaatschermen kunnen verschillen afhankelijk van het type apparaat dat wordt gebruikt.

Gebruik altijd de meest recente versies van de camerafirmware en SnapBridge-app.

Als u een van de volgende zaken opmerkt, zelfs nadat de app naar de meest recente versie is geüpdatet, moet de app nog steeds de nieuwste gegevens downloaden:

  • Als u in het tabblad op de knop tikt, wordt [Wi-Fi-verbinding AP mode] of [Wi-Fi-verbinding STA mode] niet weergegeven.
  • De cameranaam staat niet in het koppelingsvenster dat u vraagt een camera te kiezen
  • Een beeld met daarop de camera waarmee het apparaat momenteel is gekoppeld, verschijnt niet in het tabblad .

U kunt deze problemen oplossen door de app af te sluiten, waarbij u controleert of hij niet actief is op de achtergrond (zie hier als u een iOS-apparaat gebruikt; gebruikers van Android-apparaten moeten de documentatie raadplegen die is meegeleverd met het apparaat, aangezien de procedure varieert per model) en vervolgens de app opnieuw op te starten met het apparaat verbonden met het internet.

Lees aandachtig de licentieovereenkomsten of dergelijke die worden weergegeven wanneer SnapBridge wordt gestart en ga alleen verder als u deze accepteert.

Inhoudsopgave

Mogelijk kunt u ook plezier beleven aan de hieronder vermelde gerelateerde websites.

NIKON IMAGE SPACE