Verkkoprofiilien kopioiminen tietokoneelle päivittää automaattisesti tietokoneen langattoman lähiverkon asetukset.

Yhteensopivat kamerat

Tämä ominaisuus on käytettävissä langattoman lähettimen WT-7 tai WT-5 kautta langattomaan verkkoon yhdistetyissä kameroissa. Seuraavia malleja tuetaan: D4S, D4, D810, D810A, D800/D800E, D750 ja D7200.

Olemassa olevassa verkossa olevat tietokoneet

Huomaa, että verkkoprofiilin kopioiminen tietokoneelle voi muuttaa langattoman lähiverkon asetuksia ja estää tietokonetta muodostamasta yhteyttä olemassa oleviin verkkoihin.

Huomautus Windows 10, Windows 8.1- ja macOS -käyttäjille

Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, jos Suora yhteys (ad hoc) on valittu ohjattua yhteyden muodostusta tehtäessä.

 1. Luo uusi verkkoprofiili.

  Valitse kameran asetusvalikosta Verkko > Verkkoasetukset ja luo verkkoprofiili noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita. Tietoa Ethernet-profiilien luomisesta on saatavilla kameran mukana toimitetusta Verkko-oppaasta. Tietoa WT-7:n, WT-6:n tai WT-5:n käytöstä on saatavilla laitteen mukana toimitetusta aineistosta.

 2. Napsauta Kyllä, kun yhdistämisen apuohjelma näkyy.

 3. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

  Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita yhteyden muodostamiseksi ja Wireless Transmitter Utilityn käynnistämiseksi. Valitse pyydettäessä langattoman lähiverkon sovitin Wireless Transmitter Utilityn pudotusvalikosta.

 4. Napsauta Seuraava.

  Profiili kopioidaan tietokoneelle, ja näyttöön tulee viesti, jossa ilmoitetaan asennuksen olevan valmis.

 5. Valitse Seuraava ja valitse kohdekansio sekä sovellus.

  Voit valita kohdekansion kamerasta kuvansiirtotilassa ladatuille kuville. Valitse kansio käytettävissä olevien kansioiden luettelosta napsauttamalla Selaa. Alakansio voidaan syöttää alla olevaan kenttään.

  Oletuskohde on:

  • Windows: \Users\“käyttäjänimi”\Pictures\Wireless Transmitter Utility
  • macOS: /Users/“käyttäjänimi”/Pictures/Wireless Transmitter Utility

  Kuvien näyttämiseen kuvien siirron jälkeen käytettävä sovellus voidaan valita kohdasta Avaa kohdekansio seuraavalla sovelluksella siirron jälkeen -valikosta. Valitse Windows Explorer (tai Finder macOS:issa), Capture NX-D tai ViewNX-i. Sovellukset, joita ei ole asennettu, eivät ole luettelossa.

Ad hoc -tilan asetusten kopioiminen

Jos Suora yhteys (ad hoc) on valittu kameran ohjatussa yhteyden muodostuksessa, kamera ei muodosta yhteyttä automaattisesti, vaikka verkkoprofiili olisi kopioitu tietokoneelle. Valitse verkkoprofiili tietokoneelta käsin muodostaaksesi yhteyden.