Pariliitoksen muodostaminen kameran ja tietokoneen välille

Jos Kuvan siirto tai Kameran ohjaus on valittu kameralla luodussa verkkoprofiilissa, kameran ja tietokoneen välille on muodostettava pariliitos (vaiheet vaihtelevat kameran mallin mukaan). Tämä mahdollistaa yhteyden muodostamisen kameran ja tietokoneen välille.

Muodosta pariliitos kameran ja tietokoneen välille


Langattoman lähiverkon profiilien kopioiminen tietokoneelle

Kameralla luodut langattoman lähiverkon profiilit voidaan kopioida tietokoneelle. Tästä voi olla hyötyä, kun langattomille lähettimille luodaan uusia langattomia verkkoja. Huomaa, että jos tietokone on jo yhdistetty verkkoon, tietokoneeseen kopioitu profiili korvaa tietokoneen nykyiset verkkoasetukset.

Kopioi kameralla luotuja langattoman lähiverkon profiileja tietokoneelle ja käytä niitä


Verkkoprofiilien luominen tietokoneella

Verkkoprofiileja voidaan luoda ja muokata tietokoneella. Käytettävissä olevat vaihtoehdot vaihtelevat verkkoyhteyden muodostamisessa käytettävän laitetyypin mukaan.

Luo verkkoprofiileja tietokoneella ja kopioi ne kameraan


macOS

  • Kun Wireless Transmitter Utility -apuohjelma on asennettu, valikkorivin Wireless Transmitter Utility -apuohjelman kuvakkeen kautta voidaan katkaista yhteys kameraan tai käynnistää Wireless Transmitter Utility -apuohjelma. Seuraavat asetukset ovat käytettävissä vain silloin, kun Kuvan siirto on valittu toimintatilaksi:
    • Muodosta yhteys kameraan: jos tämä asetus on valittu, tietokone muodostaa yhteyden automaattisesti, kun se havaitsee kameran verkossa.
    • Älä muodosta yhteyttä: jos tämä asetus on valittu, tietokone katkaisee kaikki nykyiset yhteydet kameraan eikä muodosta uutta yhteyttä, kun se havaitsee kameran verkossa.

  • Tietokone saattaa olla hidas tunnistamaan kameroita, joiden muistikortit sisältävät paljon kuvia. Tämän voi estää poistamalla muistikortit kamerasta, kun käytetään Wireless Transmitter Utility -hyötyohjelmaa.