Noudata seuraavia vaiheita muodostaaksesi yhteyden kameraan, jossa on sisäänrakennettu langaton lähiverkko.

D850-, D750-, D500-, D7500-, D7200-, D5600-, D5500- ja D5300-kamerat

Näitä kameroita ei voi liittää laitepariksi tietokoneen kanssa sisäänrakennetun langattoman lähiverkon kautta. Käytä yhteensopivaa verkkovarustetta.

 1. Luo uusi verkkoprofiili.

  Valitse kameran asetusvalikossa kohta Yhteys tietokoneeseen (sis. Wi-Fi) > Verkkoasetukset (D6) tai Muodosta yhteys tietokoneeseen > Verkkoasetukset (muut kamerat) ja luo uusi verkkoprofiili. Katso lisätietoja kameran Käyttöoppaasta (Z 6- ja Z 7 -kameroiden käyttäjät voivat sen sijaan katsoa neuvoa Verkko-oppaasta).

  Kameran nimi tulee näkyviin, kun verkko tai isäntäkone havaitaan.

  Wireless Transmitter Utility -apuohjelman käynnistäminen

  Jos käynnistät Wireless Transmitter Utility -apuohjelman ennen vaiheen 1 suorittamista, näyttöön tulee valintaikkuna ”Tervetuloa Wireless Transmitter Utilityyn”. Vaiheessa 2 näytetty laiteparin muodostamisen valintaikkuna tulee näkyviin, kun kamera muodostaa yhteyden tietokoneeseen tai verkkoon.

  Älä napsauta kohtaa Seuraava valintaikkunassa ”Tervetuloa Wireless Transmitter Utilityyn”, koska silloin kameran laiteparin muodostamisen valintaikkuna ei tule näkyviin. Jos napsautat kohtaa Seuraava valintaikkunassa ”Tervetuloa Wireless Transmitter Utilityyn”, sulje ikkuna ja käynnistä Wireless Transmitter Utility -apuohjelma uudelleen.

 2. Käynnistä Wireless Transmitter Utility -apuohjelma.

  Kun olet varmistanut, että vaiheessa 1 näytetty kameran nimi on luettelossa, napsauta Seuraava.

 3. Pane merkille todennuskoodi.

  Pane merkille kameran näytössä näkyvä todennuskoodi.

 4. Syötä todennuskoodi.

  Syötä todennuskoodi Wireless Transmitter Utility -apuohjelmaan ja napsauta Seuraava.

 5. Viimeistele pariliitos.

  Wireless Transmitter Utility -apuohjelma muodostaa pariliitoksen kameran ja tietokoneen välille automaattisesti. Kun laitepari on muodostettu, kamerassa ja Wireless Transmitter Utility -apuohjelmassa näytetään tästä ilmoitus. Paina kameran OK-painiketta ja napsauta Seuraava Wireless Transmitter Utility -apuohjelmassa.

 6. Valitse kohdekansio ja sovellus.

  Voit valita kohdekansion kamerasta kuvansiirtotilassa ladatuille kuville. Valitse kansio käytettävissä olevien kansioiden luettelosta napsauttamalla Selaa. Et voi valita alikansiota tässä valintaikkunassa.

  Oletuskohde on:

  • Windows: \Users\“käyttäjänimi”\Pictures\Wireless Transmitter Utility
  • macOS: /Users/“käyttäjänimi”/Pictures/Wireless Transmitter Utility

  Kuvien näyttämiseen kuvien siirron jälkeen käytettävä sovellus voidaan valita kohdasta Avaa kohdekansio seuraavalla sovelluksella siirron jälkeen -valikosta. Valitse Windows Explorer (tai Finder macOS:issa), Capture NX-D tai ViewNX-i. Sovellukset, joita ei ole asennettu, eivät ole luettelossa.

  Suoritettuasi tämän vaiheen napsauta kohtaa Seuraava ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

  Alakansion valitseminen

  Voit valita kamerasta ladattujen kuvien alikansion sulkemalla ikkunan, yhdistämällä kameran ja tietokoneen USB-liitännän kautta ja käynnistämällä sitten Wireless Transmitter Utility -apuohjelman. Kun sinua kehotetaan valitsemaan laitteisto, valitse Kameran sisäänrakennettu Wi-Fi-yhteys, napsauta Seuraava ja valitse sitten valintaikkunasta Valitse kohdekansio ja sovellus. Kun napsautat kohtaa Seuraava, siirryt valintaikkunaan, jossa voit valita kohdekansiosta ala-kansion.

 7. Varmista, että kamera on liitetty.

  Kun yhteys on muodostettu, kamera näyttää verkkoprofiilin nimen (oletusarvoisesti verkkoyhteyden SSID:n) vihreänä.