SnapBridge 360/170 Online Handleiding

Kies een besturingssysteem. Weergaven en bewerkingen kunnen variëren afhankelijk van het type apparaat waarop SnapBridge 360/170 is geïnstalleerd.

U kunt op elk gewenst moment uw besturingssysteem selecteren in online help door op de knop in de rechterbovenhoek van elke pagina te klikken.

U kunt op elk gewenst moment uw besturingssysteem selecteren in online help door op de knop in de rechterbovenhoek van elke pagina te klikken.

Het standaard Wi-Fi-wachtwoord is “NikonKeyMission”. Zie “Type Wi-Fi-verbinding” voor meer informatie over wachtwoorden.

Over SnapBridge 360/170

De bijbehorende SnapBridge 360/170-app voor KeyMission 360-camera’s kan worden gebruikt om camera-instellingen aan te passen, foto’s en films te downloaden en te bewerken en sferische 360° content te bekijken die vanuit elke willekeurige hoek is opgenomen met de KeyMission 360.

Verbinding maken met de camera

Leer hoe een u een camera met een smartapparaat (smartphone of tablet) koppelt en verbinding maakt via Bluetooth.

Camera-instellingen aanpassen

Camera-instellingen kunnen worden aangepast vanaf uw smartapparaat. In het geval van de KeyMission 360 kunnen instellingen alleen worden aangepast met behulp van SnapBridge 360/170.

Foto’s downloaden

Content kan worden gedownload vanaf de camera via Wi-Fi of Bluetooth. U kunt alle content automatisch downloaden of download geselecteerde foto’s en films. Foto’s die automatisch zijn gedownload, kunnen automatisch worden geüpload naar NIKON IMAGE SPACE.

Downloads bekijken

SnapBridge 360/170 kan worden gebruikt om foto’s en films te bekijken die zijn gedownload vanaf de camera. Sferische 360° content opgenomen met de Keymission 360 kan vanuit elke willekeurige hoek worden bekeken.

Afstand bediende fotografie

Gebruik SnapBridge 360/170 om op afstand foto’s te maken terwijl opnamen worden samengesteld op het smartapparaat.

Opname-instellingen aanpassen

SnapBridge 360/170 kan worden gebruikt om filmstand en fotoformaat te kiezen, en pas andere instellingen aan voor camera’s die zijn verbonden via Wi-Fi of Bluetooth.

Bewerken

Delen

Deel foto’s via e-mail of post content op NIKON IMAGE SPACE of andere sociale mediasites.

Overige functies

SnapBridge 360/170 kan voor meer dan alleen maar downloaden en bewerken van content worden gebruikt.

Handleidingen zoeken

De camera gebruiken:
de KeyMission 360 Online Handleiding

Misschien vindt u het ook leuk om de hieronder gerelateerde website te bekijken.

NIKON IMAGE SPACE