KeyMission 360 | SnapBridge 360/170 Online Handleiding

Inhoud

De camera gebruiken: de KeyMission 360 Online Handleiding

Leer hoe u de KeyMission 360-actiecamera kunt gebruiken.

Houd de camerafirmware up-to-date

Zorg ervoor dat de firmware voor de KeyMission 360 up-to-date is. De meest recente firmware kan worden gedownload via het Nikon Download Center.

De app gebruiken: de SnapBridge 360/170 Online Handleiding

Leer hoe u de SnapBridge 360/170-app op uw smartphone of tablet (smartapparaat) gebruikt om foto’s gemaakt met de camera te bekijken, downloaden en bewerken.

Houd de app up-to-date

In de instructies in deze handleiding wordt ervan uitgegaan dat u SnapBridge 360/170 versie 1.1 gebruikt. Zorg ervoor dat de app up-to-date is. De meest recente versie kan worden gedownload via de App Store en op Google Play.

De camera en het smartapparaat koppelen

De eerste stap om een verbinding tot stand te brengen voor SnapBridge 360/170 is de camera met uw smartphone of tablet (smartapparaat) te koppelen.

“Koppelen”

“Koppelen” verwijst naar:

KeyMission 360/170 Utility Online Help

Bekijk de online helpfunctie voor de KeyMission 360/170 Utility, software die kan worden gebruikt om foto’s gemaakt met de camera naar een computer te kopiëren om ze te kunnen bekijken en bewerken.

Videohandleiding: de SnapBridge 360/170-app gebruiken

Een eenvoudig te begrijpen video waarin de SnapBridge 360/170-app wordt geïntroduceerd.

Het Nikon Download Center

Maak verbinding met het Download Center om firmware, handleidingen en software voor digitale camera’s en andere beeldproducten te downloaden.

De Nikon Imaging Website en Support Center

Bekijk de meest recente informatie over product-technische details en software-updates. Wij raden u aan de site regelmatig te bezoeken om uw Nikon-producten optimaal te gebruiken.

Zoeken op deze site