KeyMission 360 | SnapBridge 360/170 online-handbok

Innehåll

Använda kameran: KeyMission 360 online-handbok

Lär dig hur du använder KeyMission 360-actionkameran.

Håll kamerans firmware uppdaterad

Var noga med att hålla KeyMission 360:s firmware uppdaterad. Du kan ladda ner den senaste firmware från Nikons nedladdningscenter.

Använda appen: SnapBridge 360/170 online-handbok

Lär dig hur du använder SnapBridge 360/170-appen på din smartphone eller surfplatta (smarta enhet) för att visa, ladda ner och redigera bilder som du har tagit med din kamera.

Håll appen uppdaterad

Handbokens anvisningar förutsätter att du använder SnapBridge 360/170 version 1.1. Se till att appen hålls uppdaterad. Den senaste versionen kan laddas ner från App Store eller från Google Play.

Parkoppla kameran och den smarta enheten

Det första steget för att etablera en anslutning med SnapBridge 360/170 är att parkoppla kameran med din smartphone eller surfplatta (smarta enhet).

“Parkoppling”

“Parkoppling” avser:

Online-hjälp för KeyMission 360/170 Utility (Engelska)

Se online-hjälpen för KeyMission 360/170 Utility – en mjukvara som kan användas för att kopiera bilder som tagits med kameran till en dator för visning och redigering.

Videoguide: Använda SnapBridge 360/170-appen

En lättfattlig video som introducerar SnapBridge 360/170-appen.

Nikons nedladdningscenter

Besök vårt nedladdningscenter för att ladda ner firmware, handböcker, programvara för digitalkameror och andra bildhanteringsprodukter.

Nikons bildwebbplats och supportcenter

Läs den senaste informationen om våra produkters tekniska detaljer och uppdatering av programvara. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker dessa sajter för att få mesta möjliga nytta från dina Nikon-produkter.

Sök på denna sajt