Yazı tiplerinin boyutu

• K
  • M
  • B

Nikon Message Center 2 Penceresini Görüntüleme ve Kapatma

Nikon Message Center 2 penceresinde, güncelleme bilgileri bir liste olarak görünebilir.
Nikon Message Center 2 penceresini görüntülemenin iki yolu vardır: manüel veya bildirim aldıktan sonra otomatik.

Otomatik bildirimden sonra görüntüleme

• [Tercihler] iletişim kutusundaki [Güncellemeleri sunucudan otomatik olarak kontrol et ve bana bildir] işaretlendiğinde, güncelleme bilgileri otomatik kontrol edilir.
  • Yeni güncelleme bilgileri olduğunda, sizi bilgilendirmek için bildirim penceresi görüntülenir. Bildirim penceresinde, Nikon Message Center 2'yi görüntülemek için güncelleme bilgilerini görüntüleyen kaydırma alanını tıklatın.
Güncellemeleri kontrol etme zamanlaması [Tercihler] iletişim kutusundan ayarlanabilir.
[Tercihler] iletişim kutusu hakkında ayrıntılar için "Tercihler" konusuna bakın.

Manüel görüntüleme

Aşağıdaki durumlarda bile Nikon Message Center 2 penceresi manüel görüntülenebilir.
  • [Tercihler] iletişim kutusundaki [Güncellemeleri sunucudan otomatik olarak kontrol et ve bana bildir] öğesinde işaret yokken
  • [Tercihler] iletişim kutusunda ayarlanan haricinde bildirim zamanlaması
  • Bildirim penceresi kapatıldığında
Nikon Message Center 2 penceresini manuel olarak görüntülemek için Nikon yazılımında yardım menüsünden [Güncellemeleri Kontrol Et…] seçeneğine tıklayın veya aşağıdaki prosedürü takip edin.

Windows için

1. [Başlat] menüsünü - [Nikon Message Center 2] açın.
  2. [Nikon Message Center 2] öğesini tıklatın.
    Nikon Message Center 2 penceresi görüntülenir ve güncelleme bilgileri kontrol edilir.

Mac OS için

1. [Uygulamalar] - [Nikon Software] - [Nikon Message Center 2] öğesini açın.
  2. [Nikon Message Center 2] simgesini çift tıklatın.
    Nikon Message Center 2 penceresi görüntülenir ve güncelleme bilgileri kontrol edilir.
Nikon Message Center 2'den çıkma
Nikon Message Center 2 penceresini kapatırsanız Nikon Message Center 2 sonlanacaktır.
  • Windows'da, ekranın sağ üstündeki kapat düğmesini tıklatın.
  • Mac OS'de, ekranın sol üstündeki Çık düğmesini tıklatın.