• Android
  • iOS

Foto's gedownload naar het smartapparaat kunnen automatisch naar NIKON IMAGE SPACE worden geüpload. U moet over een Nikon ID beschikken en zijn ingelogd op NIKON IMAGE SPACE.

Foto's uploaden

  • Foto's kunnen niet worden geüpload zonder een internetverbinding. Het uploaden start automatisch wanneer een verbinding tot stand is gebracht.
  • Uploaden is niet beschikbaar voor NEF (RAW)-foto’s.
  • Uploaden is niet beschikbaar voor films.

Beeldformaat

NIKON IMAGE SPACE stelt geen limiet voor het aantal 2 megapixel-beelden die automatisch kunnen worden geüpload via deze app. Voor informatie over andere beperkingen, zie de NIKON IMAGE SPACE-website.

  1. Tik op Starten in de tab (u kunt ook inloggen of een Nikon ID aanmaken met behulp van App-opties > Nikon ID registreren/profiel bewerken).

    Erop volgende logins

    Tik op Account in de tab.

  2. Voer het e-mailadres en wachtwoord in behorend bij uw Nikon ID en tik op Login Nikon ID.

    Een Nikon ID aanmaken

    Tik, om een Nikon ID aan te maken, op Een Nikon ID-account aanmaken onderaan het venster zoals aangeduid in Stap 2 en volg de instructies op het scherm.

  3. Controleer of Altijd of Wi-Fi is geselecteerd voor Automatisch uploaden.

    Automatisch uploaden

Foto’s gemaakt met de camera en gedownload naar het smartapparaat terwijl u ingelogd bent, worden automatisch geüpload naar NIKON IMAGE SPACE.

Automatisch uploaden beëindigen

Selecteer, om automatisch uploaden uit te schakelen, Automatisch uploaden in de tab en tik op de Automatisch uploaden-schakelaar om uit () te schakelen.

  1. Tik op Starten in de tab (u kunt ook inloggen of een Nikon ID aanmaken met behulp van App-opties > Nikon ID registreren/profiel bewerken).

    Erop volgende logins

    Tik op Account in de tab.

  2. Voer het e-mailadres en wachtwoord in behorend bij uw Nikon ID en tik op Login Nikon ID.

    Een Nikon ID aanmaken

    Tik, om een Nikon ID aan te maken, op Een Nikon ID-account aanmaken onderaan het venster zoals aangeduid in Stap 2 en volg de instructies op het scherm.

  3. Controleer of Altijd of Wi-Fi is geselecteerd voor Automatisch uploaden.

    Automatisch uploaden

Foto’s gemaakt met de camera en gedownload naar het iOS-apparaat terwijl u ingelogd bent, worden automatisch geüpload naar NIKON IMAGE SPACE.

Automatisch uploaden beëindigen

Selecteer, om automatisch uploaden uit te schakelen, Automatisch uploaden in de tab en tik op de Automatisch uploaden-schakelaar om uit () te schakelen.