Nikon

[Düzen] Menüsü

[Geri al]
Bir adım geri giderek, geçerli resimdeki veya geçerli diyalogdaki en son değişikliği geri alın. Resim, düzenleme sırasında Explorer’da veya başka bir uygulamada silinirse değişiklikler geri alınamaz.
[Yinele]
[Geri al] işlemi gerçekleştirdikten sonra bir işlemi yineleyin.
[Kes]
Seçimi geçerli konumundan kaldırın ve panoya kopyalayın.
[Kopyala]
Geçerli seçimi panoya kopyalayın.
[Yapıştır]
Panonun içeriğini geçerli konuma yapıştırın.
[Sil]
Geçerli resmi veya klasörü Geri Dönüşüm Kutusunu (veya macOS’de Çöpe) taşıyın. Tarayıcı paleti [Favori Klasörler] listesinde bir klasör seçiliyken bu seçeneği seçmek, seçilen klasörü favoriler listesinden çıkarır.
[Tümünü Seç]
Tüm resimleri veya klasörleri seçin.
[Seçimi Kaldır]
Geçerli olarak seçilen resimlerin veya klasörlerin seçimini kaldırın.
[Diğerlerini Seç]
Geçerli olarak seçilmemiş tüm resimleri veya klasörleri seçin ve geçerli olarak seçilmiş tüm resimlerin veya klasörlerin seçimini kaldırın.
[Dosya Türüne Göre Seç]
Tüm fotoğrafları veya videoları ya da seçilen bir dosya türü veya türlerinden olan fotoğrafları veya videoları seçin.
[Derecelendirmeye Göre Seç]
Seçilen bir derecelendirmeye veya derecelendirmelere sahip tüm fotoğrafları veya videoları seçin (0 Resimleri Derecelendirme).
[Etikete Göre Seç]
Seçili etiket veya etiketlere sahip tüm fotoğrafları seçin (0 Fotoğrafları Etiketleme).
[Seçenekler] (Yalnızca Windows)
NX Studio seçenekler (tercihler) diyaloğunu açın (0 Seçenekler).