Nikon

Vad NX Studio kan göra för dig

NX Studio används för att visa och förbättra foton och videor som tagits med digitalkameror från Nikon. Programmet gör det enkelt att utföra dessa uppgifter på bilder efter nedladdning. Det erbjuder också andra sätt att njuta av dina bilder, till exempel för att överföra dem till internet eller redigera videor.

Grundläggande funktioner

NX Studio används för att visa och förbättra bilder som laddats ned till din dator med hjälp av Nikon Transfer 2 eller liknande. Det kan även användas för att skriva ut bilder eller ladda upp dem på nätet efter förbättring.

Visa bilder

Du kan visa bilder som miniatyrer och snabbt hitta den du vill ha. Valda bilder kan visas som enskilda bilder i större storlek för att granska detaljer. Du har även ett urval av flerbildsvyer, som kan användas för att jämföra bilder sida vid sida. Du kan också jämföra före-och-efter-vyer av samma bild för att utvärdera effekterna av justeringarna.

Filter

Bilder kan filtreras enligt betyg och etikett. Hitta snabbt de bilder du vill ha för ett effektivare arbetsflöde.

Förbättra bilder

Foton kan förbättras på olika sätt, till exempel genom att justera ljusstyrka, nyans och andra inställningar, beskära bilder eller bearbeta RAW-bilder och spara resultaten i andra format.

Exportera bilder

Bilder som har förbättrats eller storleksändrats kan exporteras i JPEG- eller TIFF-format. De exporterade bilderna kan sedan öppnas med annan programvara.

Ladda upp bilder till nätet

Ladda upp bilder direkt till NIKON IMAGE SPACE.

Skriva ut

Skriv ut bilder och ge till vänner och familj.

Avancerade funktioner

NX Studio kan användas till att förbättra foton och även till att redigera videor. Det kan också användas för att visa bildspel med bilder i valda mappar.

Videoredigering (Movie Editor)

Beskär oönskade filmsekvenser eller foga samman olika filmklipp.

Bildspel

Visa ett bildspel med bilderna i en vald mapp.

Tillgängliga funktioner

Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga beroende på land eller region.