Schreiber

De tool Beeldversies

Wijzigingen in het gedeelte [Verbeteringsstappen] of Capture NX 2 [Aanpassen] van Capture NX kunnen worden toegepast op foto's in NX Studio door [Aanpasstappen inschakelen] te selecteren. Deze tool wordt niet weergegeven als [Aanpassen met behulp van HDR] is ingeschakeld.

  • Houd er rekening mee dat dit alleen van toepassing is op RAW (NEF)-foto's die zijn bewerkt in Capture NX of Capture NX 2.
  • Wijzigingen die bijvoorbeeld in Capture NX 2 zijn aangebracht met de tools [Gaussiaans vervagen] en [Foto-effecten] worden niet weergegeven wanneer de foto's worden geopend in NX Studio als [Aanpasstappen inschakelen] niet is geselecteerd. Als u [Aanpasstappen inschakelen] selecteert, worden zowel de tools [Gaussiaans vervagen] als [Foto-effecten] toegepast, waardoor het effect van beide zichtbaar wordt. De effecten kunnen niet worden aangepast, noch afzonderlijk worden bekeken of verborgen.

    “Aanpasstappen inschakelen” uitgeschakeld

    “Aanpasstappen inschakelen” ingeschakeld

  • Sommige bewerkingen, inclusief wijzigingen in [Picture Control] en [Witbalans], blijven behouden wanneer u foto 's opent in NX Studio. In deze gevallen kan NX Studio worden gebruikt om verdere wijzigingen aan te brengen.

Capture NX/Capture NX 2

  • NX Studio kan niet worden gebruikt om foto's te bewerken die zijn geconverteerd van JPEG of TIFF naar NEF in Capture NX of Capture NX 2.
  • NX Studio kan niet worden gebruikt om foto's te bewerken die zijn aangepast met Color Efex Pro in Capture NX of Capture NX 2.