Schreiber

Foto’s beveiligen

Beveiligde foto’s kunnen niet worden gewist of hernoemd. Foto's die beveiligd zijn met behulp van de camera zijn beveiligd in NX Studio.

De beveiligingsstatus van de foto wijzigen

Beveiligingsstatus wordt weergegeven in verschillende locaties.

Op miniaturen

Beweeg de muis over onbeveiligde foto's en klik op het beveiligingspictogram om de beveiliging in te schakelen (). Klik nogmaals om de beveiliging uit te schakelen (). In de miniaturenlijst kan de beveiliging worden toegepast of verwijderd in het veld [Bestandsnaam].

Meerdere foto's beveiligen

Wijzigingen in beveiliging aangebracht na selecteren van meerdere foto's met behulp van de bedieningsknop (of in macOS de command-knop) of de shift-toets zijn van toepassing op alle foto's in de selectie.

Op de onderste knoppenbalk

Schakel de beveiliging in () of uit () door te klikken op het beveiligingspictogram in de knoppenbalk onderaan het weergavegebied ( 0 De onderste knoppenbalk).

Foto's beveiligen in de “2/4 beelden”-weergaven

Wijzigingen in de beveiligingsstatus zijn alleen van toepassing op de huidige foto (de foto die in wit of zwart is gemarkeerd).

Foto's filteren op beveiligingsstatus

Foto's kunnen worden gefilterd op beveiligingsstatus. Klik op en filter vervolgens foto's op hun beveiligingsstatus door op de twee beveiligingsfilterknoppen te klikken om de knop “beveiligd” in () of uit () en de knop “niet beveiligd” in () of uit () te schakelen. Selecteer beide opties (of geen optie) om alle foto's weer te geven.

Alleen beveiligde foto's weergeven

Filmstripweergave