Schreiber

De NX Studio-werkstroom

NX Studio kan alles hanteren, van het downloaden en weergeven van foto's van uw camera tot het verbeteren van uw favoriete foto's en het uploaden daarvan naar het web.

Stap 1: start NX Studio

Start NX Studio zoals hieronder beschreven.

  • Windows: dubbelklik op het NX Studio-pictogram op het bureaublad.
  • macOS: ga naar [Apps] en dubbelklik op het NX Studio-pictogram in de map “Nikon Software”.

Stap 2: download foto's naar uw pc

U kunt eenvoudig foto's en video's downloaden van uw camera met Nikon Transfer 2-software geïnstalleerd met NX Studio.

Stap 3: Bekijk foto's

NX Studio biedt verschillende opties voor het bekijken van de gedownloade foto's en het snel vinden van de foto die u zoekt (0 Foto's bekijken en Filters).

Stap 4: verbeter foto's

Pas helderheid, kleurtoon, en andere instellingen aan. De intuïtieve besturingen van NX Studio helpen u bij het verkrijgen van de gewenste resultaten (0 Foto's verbeteren).

Stap 5: exporteer foto's (Opslaan in andere formaten)

Na het verbeteren van foto's kunt u ze onder nieuwe namen opslaan als JPEG-, HEIF- of TIFF-bestanden. De foto's kunnen vervolgens met andere software worden gebruikt.

Stap 6: upload of druk foto's af

Foto's die zijn opgeslagen in de juiste formaten kunnen rechtstreeks worden geüpload naar NIKON IMAGE SPACE ( 0 Foto's uploaden naar het web). U kunt foto's ook afdrukken en ze delen met familie en vrienden (0 Afdrukken).

NX Studio biedt ook vele andere manieren om van uw foto's en video's te genieten. Zie voor meer informatie “Wat NX Studio voor u kan betekenen” (0 Wat NX Studio voor u kan betekenen).