Schreiber

Wat NX Studio voor u kan betekenen

NX Studio wordt gebruikt voor het bekijken en verbeteren van foto's en video's die met Nikon digitale camera's zijn gemaakt. Het biedt een gebruiksvriendelijke manier om deze taken op foto's uit te voeren na het downloaden. Het biedt ook andere manieren om te genieten van uw foto's, bijvoorbeeld door ze te uploaden naar het internet of het bewerken van video's.

Basisfuncties

NX Studio wordt gebruikt om foto's die naar uw computer zijn gedownload via Nikon Transfer 2 of dergelijke te bekijken en verbeteren. Het kan ook worden gebruikt om foto's af te drukken of ze naar het web te uploaden na verbetering.

Foto's bekijken

U kunt foto's bekijken in een miniatuurweergave en snel de gewenste foto vinden. Geselecteerde foto's kunnen als enkel beeld op een groter formaat worden bekeken om fijne details te controleren. U hebt ook de keuze om meerdere beelden te bekijken om foto's naast elkaar te vergelijken. U kunt voor-en-na-weergaves van dezelfde foto vergelijken om het effect van aanpassingen te beoordelen.

Filters

Foto's kunnen worden gefilterd volgens scores en label. Vind snel de gewenste foto's voor een efficiëntere werkstroom.

Foto's verbeteren

Foto's kunnen op verschillende manieren worden verbeterd, bijvoorbeeld door het aanpassen van helderheid, kleurtoon en andere instellingen, door het uitsnijden van foto's of het verwerken van RAW-beelden en door de resultaten op te slaan in andere indelingen.

Foto's exporteren (foto’s opslaan in andere formaten)

Foto's die zijn verbeterd of waarvan het formaat is gewijzigd, kunnen worden geëxporteerd in JPEG-, HEIF- of TIFF-formaat. De geëxporteerde foto’s kunnen vervolgens met andere software worden geopend.

Foto's uploaden naar het web

Upload foto's rechtstreeks naar NIKON IMAGE SPACE.

Afdrukken

Druk foto's af en geef ze aan vrienden en familie.

Geavanceerde functies

NX Studio kan niet alleen worden gebruikt om foto's te verbeteren, maar ook om video's te bewerken. Het kan ook worden gebruikt om de diashows van foto's in geselecteerde mappen te bekijken.

Video's bewerken (Movie Editor)

Snijd ongewenste opnamen bij of koppel clips aan elkaar.

Diashows

Bekijk een diashow van de foto's in een geselecteerde map.

Beschikbare functies

Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het land of de regio van gebruik.